Home            Service             Standen          E-mail
Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!
We spelen onze huisleague op een geweldige locatie
namelijk Starballs
We spelen in principe op elke dinsdag avond

kom eens langs van 20.00 tot  ± 22.30 uur
voor informatie of misschien om lid te worden
Kijk voor de uitslagen en scores van onze huisleague op de league pagina
hier staan ook de scores van ons team in de  DSTLO 1A
Bijgewerkt op
12-07-2017
NBF lanceert mobiele app voor leden
Goed nieuws voor alle leden van de Nederlandse Bowling Federatie! Speciaal voor jullie heeft de NBF een mobiele applicatie gemaakt waarmee je gemakkelijk, overal en snel je scores kunt inzien.

Statistieken
In de app kun je bij huisleagues en andere competities relevante gegevens invoeren, zoals het bowlingcentrum, de bal en het oliepatroon. Door over het scherm te swipen kun je de omgevallen pins aangeven. De app rekent voor je uit wat je gemiddeldes zijn, in welk bowlingcentrum je goed uit de voeten kunt, met welke bal je het beste speelt en hoeveel strikes en spares je gegooid hebt. Zelfs de percentages per sparecombinatie zijn in de app terug te vinden!

Digitale ledenpas
En er zijn nog meer voordelen: je kunt via de app inloggen in MijnNBF, waarmee je je eigen digitale ledenpas en je pasgemiddelde altijd bij de hand hebt. Op een milieubesparende manier heb je toegang tot de meest recente. Ook vind je in dit gedeelte van de app al het bowlingnieuws.

Download
Met de Bowling NBF-app heb je jouw scores altijd in de pocket! Download m snel via de App Store of Google Play Store. Gebruik de zoekterm: 'Bowling NBF'
Op de links pagina staat de link naar de NBF

Geachte BVE leden