Home            Service             Standen          E-mail
Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!     Nieuwsflash!!!!!!!!
We spelen onze huisleague op een geweldige locatie
namelijk Starballs
We spelen in principe op elke dinsdag avond

kom eens langs van 20.00 tot  ± 22.30 uur
voor informatie of misschien om lid te worden
Bijgewerkt op
21-09-2022
NBF Heeft mobiele app voor  haar leden

Digitale ledenpas
En er zijn nog meer voordelen: je kunt via de app inloggen in MijnNBF, waarmee je je eigen digitale ledenpas en je pasgemiddelde altijd bij de hand hebt. Op een milieubesparende manier heb je toegang tot de meest recente. Ook vind je in dit gedeelte van de app al het bowlingnieuws.

Download
Met de Bowling NBF-app heb je jouw scores altijd in de pocket! Download m snel via de App Store of Google Play Store. Gebruik de zoekterm: 'Bowling NBF'
Op de links pagina staat de link naar de NBF

Geachte BVE leden

het rekening nummer van de vereniging is gewijzigd

het nieuwe IBAN nummer is:   NL91RABO1261189507

Het bowlingseizoen 2022-2023 is op 20 September weer begonnen

kijk op onze league pagina voor de uitslagen en standen
we hopen allemaal dat komend seizoen wat rustiger verloopt dan de afgelopen 2 seizoenen

Zoals iedereen inmiddels wel weet is per 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht geworden.
daar is ook een privacyverklaring van de vereniging voor nodig.
Wij hebben een link naar deze verklaring op de pagina "huisregels" gezet.

op 12 april hebben wij als vereniging een donatie gekregen in de vorm van een cheque
de donateur is een van onze oud leden die zo toch betrokken blijft bij de vereniging
heel erg bedankt namens het bestuur van de BV Enschede